Teollisuuden sähköasennukset | Loisteho | Avitor Sähkö Oy

Teollisuuden / liikekiinteistöjen sähköasennukset ja kunnossapitotyöt, sekä loistehon kompensointi


Voit tehdä kanssamme huoltosopimuksen, jolloin saat apua sähkövikoihin nopeasti ja luetettavasti
 
Loisteho ja siihen liittyvät asiantuntijapalvelut
Moottorit ja loisteho

Moottorit tarvitsevat toimiakseen loistehoa. Loisteho pitää kompensoida, jotta verkkoyhtiö ei laskuta sen siirtämisestä. Meiltä saat asiantuntevaa palvelua niin itse mitoitukseen, asennukseen sekä huoltoihin loistehoon liittyen!

Aurinkosähkön asennukset myös yrityksille
Aurinkosähkö yrityksille

Yritykset ja maataloudet saavat investointitukea 20 % kokonaiskuluista. Kiinteistöt joissa on paljon ilmastointi- ja kylmäkoneita pystyvät helposti hyödyntämään aurinkosähkö tuoton lämpöisinä kuukausina, kun ei ole tarvetta lämmittää kiinteistöä.

Teollisuuden tuotantolaitokset taas kuluttavat suurimmanosan sähköstään juuri silloin, kun auringosta saadaan eniten uusiutuvaa energiaa omaan käyttöön.

Tällä hetkellä investointi aurinkosähkönkannattavuus on yrityksille kannattavaa, kun laitteistot saadaan maksamaan itsensä takaisin 8-12vuodessa.

Toteutamme teollisuuden ja liikekiinteistöjen sähköasennukset ja kunnossapitotyöt sekä loistehon mittaukset Pirkanmaan alueella. Kokeneena sähköurakoitsijana osaamme auttaa kaikenlaisten sähkötöiden parissa ja tunnemme tehokkaimmat työtavat.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta!